Božićni koncert KUD-a „Tena“

U nedjelju 19. prosinca 2021. godine održan je tradicionalni božićni koncert KUD-a „Tena“. Na koncertu su nastupale sve sekcije, a koncert je emitiran i putem interneta za sve one koji nisu mogli biti u dvorani.

Božićni koncert pod nazivom „Veselje ti navješćujem“ okupio je sve aktivne članove, od najmlađih do najstarijih, ali i one umirovljene „Veterane“. Sve su se sekcije predstavile publici s izabranim točkama, a osim ljudi u dvorani koncert je pratio i veliki broj gledatelja iz vlastitih domova.

„Kada uzmemo u obzir trenutnu situaciju u folklornim društvima, ovaj je koncert za nas jedno veliko postignuće. Dok druga društva ne rade mi imamo tu sreću da možemo raditi i radimo punom parom, a nadamo se da se to primjećuje i u izvedbama. Posebno je dojmljivo što je na sceni bilo šest generacija folkloraša i preko 130 izvođača.“ rekao je Enrih Merdić umjetnički voditelj FA „Slavonske kraljice“ i režiser ovogodišnjeg božićnog koncerta.

Prijenos koncerta organiziran je u suradnji s Medijskim centrom Đakovo Live, a snimka koncerta može se pogledati na njihovom Facebook profilu.