Održan godišnji koncert KUD-a Tena

Pod motom “Tena u mom srcu” u prepunom đakovačkom Domu kulture, KUD Tena Đakovo je obilježila 33. godišnjicu postojanja godišnjim koncertom ansambla “Slavonske kraljice”. Kroz 90 minuta gledatelji su mogli uživati u gotovo potpuno novom programu koji đakovačka publika dosad nije mogla vidjeti u izvedbi našeg najstarijeg ansambla “Slavonske Kraljice”.

I ove godine “prošetali” smo Hrvatskom, predstavivši običaje Slavonije, Istre, Dalmacije, bosanske Posavine, Pokuplja te Prigorja. Pod vodstvom umjetničkog direktora dr.sc. Enriha Merdića te glazbenog voditelja Tomislava Klasana predstavljen je program na kojem se naporno radilo nekoliko proteklih mjeseci. Kako bi program bio spreman na vrijeme, odrađene su i pripreme u Gorskom kotaru gdje se članovi KUD-a Tena već tradicionalno pripremaju za godišnje koncerte. Rad i trud se isplatio, a đakovačka publika, kao i uvijek, nagradila je naš trud.

Hvala Vam od srca.
Vaš KUD Tena

Slike su preuzete sa Šokačkog Portala.
Ove godine nas je uživo pratio Etno portal putem live video streaminga. Video cjelokupnog koncerta možete pogledati ovdje: